Hemma efter en utvecklande och mycket rolig helg!

Jag, Fia har varit iväg på träningshelg igen hos Anita Sande. Det har varit riktigt riktigt KUL! Jag skulle egentligen bara haft med mih Izno från början, men beslöt i sista minut att även ta med mig Locantus!

Jag fick även trimma Anitas bästa häst som en gång i tiden vunnit flera GRAND PRIX hoppningar och placerat sig i stora mästerskap. COOL=) inte var dag man får göra det=)!!

Mer om denna helgen ikväll!

Ha en bra dag så länge!

KRAMAR Fia

Nu var det fasligt längesedan! =)

Som alltid är det full fart i stallet i Hakarp(och även på Jfk). Sedan jag, Fia skrev sist har det hänt en hel del skoj!


  • Manne har gått felfritt i en 120 klass. Och gått nolla i flera 110(fin häst Manne).
  • Ida har ridit felfritt med Nita i 1m och tränar ambitiöst och noggrant(känner INGEN som sköter sin häst så noga som Ida gör. Lindor, specialtäcken, specialfoder mm, mm.
  • Sandra har fått placering i 110 med Legende.
  • Jonna. L har fått en annan häst en Ramses som hon ska rida till försäljning, mer om detta senare.
  • Locantus har gått felfritt i sin första start i år=)!!
  • Jonna. S ska snart starta Fanny i 90cm.


I helgen åker jag till Anita igen. Denna gång tar jag med mig Izno. Han känns riktigt fin nu. För honom är det bara början av säsongen så det ska bli spännande och se vad som händer framöver.

Nästa helg åker jag till Folkungabygden och tävlar två dagar med Izno och Manne. På nationaldagen åker jag med med Locantus och Carina till Falbygden och tävlar.

♥          ♥          ♥          ♥          ♥

Nästa tävlingsfria helg blir i midsommar. Det är verkligen ROLIGT när säsongen kör på för fullt!!

Nu ska jag ut och rida, mocka, packa inför hlgen, måla hinder mmmmmmmmm=)=)!!

Ha en härlig helg alla!!

STOR KRAM (en förväntansfull) FiaÄlska sommaren♥

Hästar är livet =)

Helt fantastiskt roligt att få hålla på med dessa underbara djur. MEN det är inte bara hästarna, det är allt runt omkring, mamma, pappa, syster, Rikard och alla andra runt omkring som ställer upp och deltar i denna karusell =)


Våren och sommaren innebär massor med tävlingar och det är ju förstås så rooligt. Höjdpunkten på året är såklart falsterbo. Jag själv (Ida) ska åka som åskådare och förhoppningsvis kvalar både min syster på sin häst och även min kusin med sina hästar.
Något som också hör sommaren till är ju fölungar, många går precis som oss i väntans tider. Vi önskar oss ett litet sto detta året eftersom vi tidigare har fått hingstar. Årets föl kommer att bli helsyskon till Vip Win´s Carlito Brigante.


Licala

PLUS

HeartbeatÄr lika medVip Win´s Mighty Heart

Licala plus Camaro MÄr lika med


Vip Win´s Carlito Brigante.Sandra ska i år betäcka Licala med Cabachon och det är jag jätteglad över eftersom det var jag som tipsade henne om denna fantastiska hingst =D

I Cabachons stamtavla hittar man både Casall & Joost =)Ha en toppendag alla, jag ska kura ner mig i soffan och försöka bli frisk!

KRAM

Tävlingshelg i Eksjö

Då var helgens tävling i Eksjö avklarad. Det har varit en härlig helg med massa solsken!

Manne har skött sig otroligt bra i helgen. I 110cm hoppningen hade han ett nedslag i kombinationen. Eftersom han var stadig i den rundan utan att titta och vingla bestämde jag mig för att debutera 120. Han hade ett ner(ryttarfel då jag såg ett läge på en oxer som var tillbaka. Hade jag bara fortsatt rida hade avsprångspunkten blivit perfekt. Alltså, vi kom lite nära så han rev. MEN så BRA han hoppade resten av banan. Han var inte i en bom! Det är riktigt roligt när man känner framstegen!

Izno hoppade två klasser. 110cm hoppade han helt fantastiskt! Vi var felfria och precis utanför placering. I 120 hade vi ett ner och ett stopp. Vi fick problem på en linje(ryttarfel igen). MEN i övrigt var han kalas!! Jag är mycket nöjd och läääängtar tills nästa helg när vi ska tävla i Tranås.

Locantus fick en lång runda i skogen idag med massa övergångar. Ritten avslutades med ett par språng på banan. Det kändes riktigt bra.=)=)

Summa summarum. EN HÄRLIG DAG!!!KRAM Fia
Å tusen tack till Linda och Carl- Magnus som var med idag!!!! Ni har varit toppen <3!! KRAM

Freeedag=)

Underbart med Fredag! Det väntas en lång och händelserik helg med massa häst!! Sååååå kul! Ikväll ska jag hoppa Locantus och Izno samt rida ut Mani(manne). Sen ska det putsas och förberedas inför tävlingen i Eksjö.Det blir nog lite gos och mys också=)Jag har två ridkavajer till salu. En svart strl 38 använd endast en gång! JÄTTEFIN! och En blå pikeurkavaj strl 36. Så är ni intresserade hör av er till mig!

Nu ska jag jobba klart denna fredagen. Ha en fin dag! Önskar Fia

Inställning till ridpassen: gör alltid mitt bästa och var glad=)Det har blivit en hel del ridning på sistone. Jag, Fia är mycket nöjd med det måste jag säga. Även om det varit lite snö och annat konstigt aprilväder i Maj så är det ändå helt OK att rida utomhus.I veckan har jag hoppat Manne, Izno och Locantus. Izno är SÅ fin nu. Han ska få tävla i Eksjö på söndag. Jag har en riktigt härlig känsla på honom!!
 Känslan av att dundra fram med honom under mig. Och Izno är som en radar!!! Jättehoppglad och riktigt sugen!

Manne och Locantus har fått ta några enstaka skutt på hinder. De känns fina de också.Med Izno är det mer finlir än med unghästarna. Och givetvis har man alltid en strävan om att hästarna ska bli bättre. Men det hjälper mig otroligt mycket framåt med positivt tänkande kring häst och träning. Och sen är jag otroligt TACKSAM under vägen mot mina nål med dem.

Jag har nog aldrig haft så många fina hästar som nu! 3 stycken!!!


Tävlingar framöver blir i Eksjö, Tranås, Aneby. Sen blir det en träningshelg hos Anita. Sen får vi se vad som planeras in i agendan;)!!

Nu ska jag ut och släpa in hinder från banan. Pappa ska sladda den imorgon. Sen ska jag bygga upp en bana med 8-10 hinder. DET SKA BLI KUL=D!!

Lite puts av träns ska det bli också innan sängen kallar!!!

Ha det toppen!

Å TACK FÖR ÄNNU EN FANTASTISK DAG I MITT LIV!

Kramar FiaTeam VIP-Wins

Vip Win´s är ett gemensamt namn för vårat stall & Kennel... Det står också för en stor gemenskap där vi alla har ett gemensamt intresse för hästar & hundar.

RSS 2.0