Falsterbo, tävlingar och inställning

Jaha då vart jag(Fia) åter vid dataskärmen.

Sen sist har jag tävlat i Svarttorp. Det var en helg med både ups and downs. Izno gick riktigt bra i en klass. I 120 klassen på Lördagen gick det inge vidare, Jag skulle nog lätt kunna säga att det var den sämsta ritten hittills i år.

Vi hade ett par riktigt dåliga språng vilket resulterade i en rivning och ett stopp.

VAD HÄNDE SEDAN???


Jo VET varför jag red total kaiko.....det var en tjej på tävlingen som sa ett par kloka ord till mig. släpp pressen på dig själv! Du kan Fia! Så sant så sant!!! TACK FÖR DE ORDEN! Du vet att jag menar dig;)!

Jag tog mig i kragen, åkte hem, hoppade en bana(samma dag) klockrent! Åkte till Svarttorp dagen efter och red en lika klockren runda!

Min tanke kring denna press är:

När man arbetar HÅRT till sent på kvällarna...jämt jämt.....(inte enbart arbete med ridning utan allt annat runtikring gården, röja, måla kratta, städa, snickra...aaaa you name it!)

då är de bra resultaten belöningen för allt slit man gör. Och går det inte vägen då vill man SÅ mycket och BEHÖVER moroten SÅ mycket! Allt blir så allvarligt på nåt vis. Ibland arbetar jag så hårt att jag glömmer uppskatta allt på vägen, glömmer till och med att uppskatta när det går bra.

Jag har börjat läsa böcker om mental träning och ändrat inställningen, jag har hoppat hästarna mer och inte enbart markarbetat(som jag har fastnat lite i ett tag tyvärr).

Allt känns bättre nu, hästarna känns FINA allihopa! Hoppar bra, och flytet är tillbaka.


Till helgen är det tävling i Nässjö(längtar tills dess)!! Och snart är det Falsterbo(längtar tills dit me!)!!

Efter Falsterbo är det Meeting med alla hästarna i Skåne...JIPPI!! Kulkul!!

Ps. Nu har jag kuuuuuuul å de, de är det allra viktigaste för mig d.s
p.s2 Locantus fick pris i Svarttorp och utvecklas för varje dag. Och Carina skuttade glatt runt precis som hon gjorde igår här hemma med sin duktiga matte ♥ ds2

KRAMAR Fia♥

Nu var det ett tag sedan

JA, vi är dåliga på att uppdatera bloggen....urtsäkta för det!
Jag Fia håller på att måla hinder hemma. Det känns som att det är ett rikigt evighetsprojekt. MEN så fint det bli!

Än så länge har ca 20 bommar blivit målade och jag tippar på att det ärlika mycket kvar att göra.

Till helgen är det tävlingar i Svarttorp och då har jag 4 hästar med mig. Locantus, Manne, Izno och Carina. Det längtar jag verkligen efter!

 

I eftermiddag är det dags för hoppträning med två hästar. Anita har varit på besök 2 gånger hemma! Det har varit mycket givande, men jag har enbart markarbetat för henne så idag stämmer vi av läget med ett par språng.

Bilder kommer senare(Ida tar massa fina bilder).

Ha en bra DAG!! ♥ KRAM

 

(är det någon som är sugen på att träna för Anita så hör av er till mig, kan hända att hon kommer hem till mig fler gånger. Och när mina hinder är färdigmålade kan man också bara komma och hoppa hos mig).

Inogood äger<3
(Izno när han var 5 år)

Team VIP-Wins

Vip Win´s är ett gemensamt namn för vårat stall & Kennel... Det står också för en stor gemenskap där vi alla har ett gemensamt intresse för hästar & hundar.

RSS 2.0