Sommar & allt var det innebär

Nu har värmen slagit till och med den kommer alla måsten, jag (Ida) är så vuxen så jag bor i hus och med det kommer alla åtaganden såsom måla staket, rensa land etc. Just nu lägger jag mycket tid på huset, dagarna går till att fixa utomhus och kvällarna är det renovering inomhus. Därför är det jätteskönt att Sandra hjälper mig med min fina lilla Binis <3. Jag ska väl inte sticka under stolen med att det kryper i kroppen av att inte rida varje dag men till hösten kommer jag ha grabbarna och Licala så då blir det väldigt mycket istället.

Nu är Sandra & Sven med Micke & Jonna S och firar midsommar, vilket innebär att jag rider Binis tre dagar =) Igår fick hon skritta en halvtimma och idag skall vi rida ut med Fia och på Söndag blir det långritt. Igår släppte vi också Fantasia & Binis på bete =) Heeelt överlyckliga <3
 

Nu är allt inför Falsterbo också klart!! Jätteroligt! Längtar massor!! Min farbror Lasse skall dit och välja ut unghästar som skall få gå VM!!!! Och min kusin Jenny skall tävla!! Så himla roligt att ha en engegerad och duktig hästsläkt!!
Lasse =)
Jenny & Fina Loverboy.
 
Ha en toppendag alla <3 Puss & Kram Ida


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Team VIP-Wins

Vip Win´s är ett gemensamt namn för vårat stall & Kennel... Det står också för en stor gemenskap där vi alla har ett gemensamt intresse för hästar & hundar.

RSS 2.0