Toppenträning!!

Träningen igår var verkligen suuuper, Jens är verkligen en riktigt bra tränare!! Igår fick vi träna på lydnad och det är ju väl lägligt nu när speedy gonzalez intagit Binis kropp!! :P Vi fick träna på den stora utebanan vilket är bra med tanke på att säsongen utomhus har börjat.


Binis fick galoppera ganska mycket för att hon skulle bli lite lugnare

Vi fick börja med att rida över galoppbommar, Binis gjorde detta ganska bra fast hon stack iväg efterår och ville bocka =)


Efter vi galopperat över bommarna fick vi trava över dem och det var inte det lättaste, Binis ville galoppera över dem hela tiden, ännu svårare var när vi skulle trava in på dem och sedan i serien sakta av till skritt... Men skam den som ger sig, sista försöket gick det!!!


Sedan fick vi hoppa serier med två kryss ett galoppsprång mellan dem och ut på oxer två galoppsprång, Binan gick på ETT!!! Första gången heeelt sjövild, men det blev bättre efter några ggr. Andra serien var två kryss med ett språng emellan och sedan 21m till ett koppelräck, där skulle vi gå på 6 lite kortare språng. Sedan direkt på diagonalen som var ett koppelräck 22m till oxer också där 6 galoppsprång, fast normala. Binis galopperade på fem i början men vi fick till det bra på slutet.Jag kan bli lite fjantig ibland och jag sa det till Jens! Han är dock JÄTTEBRA på att peppa och sa det att!
Ida! Du är inte fjantig! Du måste sluta intala dig det!! Och redan där kändes det bättre. En annan sak som jag gillar med Jens är också att han tar sig tid för alla!! Ett stort PLUS för det!!



Nu skall jag bege mig till Hakarp! Vårstädning, uteritt och fixa med hingstarna står på schemat!! =)
Ha en toppendag!!

Kram Ida



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Team VIP-Wins

Vip Win´s är ett gemensamt namn för vårat stall & Kennel... Det står också för en stor gemenskap där vi alla har ett gemensamt intresse för hästar & hundar.

RSS 2.0