Detta inlägget är tillägnat en häst som gett så många glädje

Idag far Legende vidare till en annan värld. Legende har fastnat med benet mellan boxdörr och väggen på något olyckligt konstigt sätt när han rullade sig för några dagar sedan. Legende fick ett sår som gör att till och med benhinnan där det stora såret är blivit skadat. Legende kommer aldrig att bli bra och han lider av såret han har. Sandra har beslutat att Legendes lidande får vara över från och med idag!

Legende kom till för ca 4 år sedan. Under en tid hjälpte han Ida tillbaka från att vara osäker på hoppbanan till att bli modig igen. Efter ett tag köpte Sandra Legende. Sandras första egna häst! ♥. Sandra och Legende har tagit placeringar upp till 120 klasser.

Legende var en mycket modig häst, hoppade i alla lägen, hoppade alltid med stor ryggverkan så man fick hålla i manen ibland över hindren;), han var mycket snäll. I Holland gick Legende fälttävlan, 140 hoppning. Royne Zetterman hoppade vid något tillfälle 180cm med denna lilla modiga häst på 162cm. Vi är glada att ha haft Legende och vi kommer sakna hans "skruttiga" uppsyn...lille gegge!










♥♥♥♥R.I.P Legende♥♥♥♥
Nu får du det bra



 


 



Kommentarer
M-L

Hej! Vad tråkigt men naturligtvis bäst för honom!!

Så fina bilder!! Vila i frid Legende!!

Kram M-L

2011-10-19 @ 19:12:43
URL: http://www.kennelnewborns.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Team VIP-Wins

Vip Win´s är ett gemensamt namn för vårat stall & Kennel... Det står också för en stor gemenskap där vi alla har ett gemensamt intresse för hästar & hundar.

RSS 2.0