NE NU!!! BLIR JAG ARG!!








Idag har Ida och Jonna L.varit ute och ridit längs med Hakarpsvägen. Förbi kommer en bil med släp. Bilen kör väldigt fort, Jonna gör tecken att sakta ner.

Bilen gjorde inte det. Jonna blev arg och rädd för bilen hade också ett släp efter som studsade och lät bakom. Jonna gjorde ett fult tecken(långfingret) åt bilisten.

Bilisten blev så arg att han tvärnitade backade i full fart med släpet mot båda hästarna varpå de blev JÄTTERÄDDA. Vad händer??

Bilisten frågar vad det är frågan om. Jonna säger: Jag bad dig sakta ner, hästarna blir rädda när du kör så fort förbi. Bilisten svarar den DUMMA & KORKADE & OKUNNIGA svaret tillbaka: Vad gör ni på vägen då?

Jonna talade om för honom att det är en allmän väg där alla har rätt att färdas på, att man måste rida en bit på bit på den vägen för att komma till en annan skogsväg.

 Att hästarna är trafikvana men kan bli rädda även för saker vid sidan av vägen till exempel. Jonna var nära att börja gråta för att denne man var SÅ otrevlig. Han ber inte om ursäkt utan bara gasar iväg.

Man får INTE köra fort förbi djur på vägen!! Man får heller inte göra fula tecken...men i rädsla kan man inte alltid rå för vad man gör. 

JAG TYCKER HÄSTVETT I TRAFIKEN BORDE INGÅ I FRÅGORNA NÄR MAN TAR KÖRKORT! FY FÖR OTREVLIGA FOLK SOM INTE VISAR RESPEKT FÖR ANDRA!!! FY FY!!!!

// Fia



 


Kommentarer
M-L

Det var det värsta!!!!!! Vilken idiot!!!!! Han kanske fick sitt körkort via ett cornflakespaket!!!!

KRAM på er ni är BÄST!!!!

2011-03-25 @ 18:48:33
URL: http://kennelnewborns.blogg.se/?tmp=131845


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Team VIP-Wins

Vip Win´s är ett gemensamt namn för vårat stall & Kennel... Det står också för en stor gemenskap där vi alla har ett gemensamt intresse för hästar & hundar.

RSS 2.0