Tingsryd

Förra veckan åkte vi på vår årliga Tingsryd tripp. Vi åkte redan på tordagen och var inte hemma förrän på söndag eftermiddagen.

De hästar som tävlat i Tingsryd har varit:

Manne, Locantus, Binis och Toscana.

Linda red 3 klasser med Toscana på 1m höjder. Vanligvis rider hon 110,120 men hennes häst har varit skadad i vår. Hon hade två placeringar och red riktigt fina runder med bra flyt och jämna språng.

Ida red också hon 3 1m klasser med Binis. Det var Idas tredje tävling med henne. Ida red riktigt bra och fick "vinnardjävulen" i sig=)!! Hon kom 2:a i en, 3:a i en och hade ett ner i en klass. Mycket bra ridet, det är inte lätt att placera sig i enmeters klasser för ryttarna vänder snävt och rider fort. BRA GJORT FLICKOR!! ;)


Manne fick gå tre klasser under helgen. Två på fredagen, vila från hoppning på lördagen och en på söndagen. han var felfri i alla tre. Men fortfarande med någon slags skräckblandad förtjusning. Manne behöver träna på att vara själv inne på banan.

Locantus gick fyra klasser. Inga nollrunder men jag är ändå väldigt nöjd med honom. Han debuterade 120. Även om vi på söndagen hade två ner i 120 rundan var det ändå den bästa ritten vi gjort.

Denna fantastiska häst ger mig massor av självförtoende. Fina Locantus ♥

Tyvärr har jag inga bilder från Tingsryd, jag vet att Ida har=)! Kommer nog upp några snart här.

I em drar vi till LAS TURKYYY. Jonna. S håller ställningarna i Hakarp. Ha det fint;)

KRAM Fia

 

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Team VIP-Wins

Vip Win´s är ett gemensamt namn för vårat stall & Kennel... Det står också för en stor gemenskap där vi alla har ett gemensamt intresse för hästar & hundar.

RSS 2.0