Teamkänsla

Just nu har vi en riktigt härlig känsla i stallet =) hösten/vintern är antågande och ändå håller vi humöret på topp i stall Vip Win´s. Jag har haft ett litet tävlingsuppehåll så här på slutet av säsongen, men känner ändå stort hopp till nästa år och då kanske med två hästar =). Fia ligger i och tränar sin Izno för de lite högre höjderna och det går bra, RIKTIGT bra!! Linda har avslutat sin tävlingssäsong och lägger full krut på träning. Jonna S, som rider Svens och pappas häst Fantasia har kommit igång med hoppträning för Micke och det har verkligen hänt jättemycket i deras utveckling!, Jonna L har haft en en lite oturlig säsong, där hon & Ramses kom igång suuuper, men fick en liten överansträngning som hindrade tävlandet mitt i säsongen har trots detta har tagit hand om Ramses med största nogsamhet, promenader, massage och en hel del fjäsk =D
Sandra har hunnit med en hel del träning/tävling i år trots student,bal och betygjakt m.m.

Vi har alla träning/tävling på olika nivåer, för oss handlar Teamet om gemenskap, stöttning på den nivån man är. Både med hästarna och det övriga livet, för visst kan man vara ambisiös med sin häst trots att man inte tävlar på högsta nivå. Det viktiga är att man finner glädjen tillsammans med ens kamrater och hästarna. Att man kan se varje individs förmåga, styrkor och svagheter.Att man har någon att prata med , vad det än handlar om. Att man kan be varandra om hjälp när det behövs. Och framför allt ta vara på det lilla, glädjas av det man har och leva varje dag!

Legende & Jag =)

Carpe Diem



// Ida



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Team VIP-Wins

Vip Win´s är ett gemensamt namn för vårat stall & Kennel... Det står också för en stor gemenskap där vi alla har ett gemensamt intresse för hästar & hundar.

RSS 2.0