Härliga dag!

Äntligen är det lite sol och värme ute igen! Skönt efter dessa kalla regniga dagar. Det har hänt en hel del den senaste veckan. Ida och Rikard har köpt sitt drömhus i Svarttorp. Det kommer bli helt fantastiskt att äntligen få en allierad här ute med cykelavstånd till! Det känns som om jag och min sambo Joel kommer få ännu större plats i deras liv nu, härligt! Förutom att jag gissar på att vi skall hjälpa till med flytt och renovering så är vi ju toastmasters på deras kommande bröllop i slutet av året. Mycket härligt att se fram emot med andra ord!

I fredags var jag i Gislaved och tävlade med Toscana. Det blev en klockren dubbelnolla i 110-klassen som tyvärr slutade precis utanför placering. Fast det görinte så mycket, huvudsaken är att man får en bra känsla och känner sig redo för större uppgifter i framtiden. Banan var super med bra flyt och mycket tittiga hinder, banbyggare Bo Norell gjorde som vanligt ett superjobb!

Idag står trimning av Isadora på schemat. Hon är bara 5 år så kraven är inte så höga, det viktigaste just nu är att stärka henne lite mer i galoppen så att hon blir lättare att rida på hinder framöver. Hon har ju bara tävlat en gång ännu, men planen är att hon skall gå i Eksjö den 6 augusti. Toscana skall få ridas ut i dag och bara ta det lugnt. Vi får se om det blir en kort ridtur på 3-åriga Leyda också eller om hon bara skall linas idag. Det beror lite på om syrran är hemma och är behjälplig! Tog hem 2 hästar från betet i söndags oxå så hovslagaren skall kolla över dom ikväll så att även de kan ridas fullt ut. Mycket att göra med andra ord, men ack va härligt det är med dessa hästar!

Glömde givetvis kameran hemma i fredags så tyvärr inga kort från Gislaved. Ni fårhålla till godo med ett par bilder på Isadora från tävlingen i Svarttorp i juni.







Ha det! Linda


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Team VIP-Wins

Vip Win´s är ett gemensamt namn för vårat stall & Kennel... Det står också för en stor gemenskap där vi alla har ett gemensamt intresse för hästar & hundar.

RSS 2.0