Detta händer framöver

Denna veckan och framåt känns som startskottet för årets hästhöst! På fredag åker Ida och Linda och tävlar lokaltävling i Eksjö med Isadora och Locantus. Det ska bli mycket roligt att se dem hoppa runt. Träningen för Micke sist gick riktigt bra och de fick läxa till nästa gång, det är de som utvecklar!

 På lördag kommer Svens hovslagarkompis Pelle Algotsson ner till Vaggeryd och ska tävla i körning. Då ska Sven och några till från stall Vip Win´s åka ner och titta på honom. Han kör både par och fyrspann. En riktigt duktig kille som håller sig på ELIT nivå. Det ska bli spännande att se.

På tisdag v.32 åker Fia & Manne och tävlar kvällshoppning i Gislaved. De kommer nog att hinna med en hoppträning till innan dess. och 4års championatpappret kommer åka med. Eftersom Fia har anmält till 4-års så sent kommer alla 1m klasser vara kvalklasser för dem. Nuförtiden har man 7 kvalförsök, förr fick man kvala i hur många klasser man vill. Men det resulterade i att det blev alldeles för många 4 åringar i semifinalerna. Liiiite tuffare nu med andra ord vilket är bra, för då kommer bara de 4-åringar som är mogna nog för den uppgiften dit.

Torsdag v.32 kuskar stall VipWi´ns ner till Tingsryd. Där väntar hästtävling, god mat, annan tävling;) och shopping på Börjes. Tingsrydhelgen är en av de helger man längtar mest efter på hela året...den och falsterbo=D.

Efter dessa tävlingar är det lokaltävlingar varje helg. Mest kommer det bli för Manne, Locantus, Isadora och Ramses. Iznogood kommer förhoppningsvis gå DM:et i September. Och Legende kommer åka på lite regionaltävlingar runt omkring.

Mycket roligt händer framöver=D=D det är bara och fånga tillfällena och njuta!

Det ska man förresten alltid göra! CARPE DIEM////




Fia brukar alltid säga att livet skulle vara en enda lång hästtävling i solen
det hade varit perfekt de =D


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Team VIP-Wins

Vip Win´s är ett gemensamt namn för vårat stall & Kennel... Det står också för en stor gemenskap där vi alla har ett gemensamt intresse för hästar & hundar.

RSS 2.0