Det har varit mycket för oss alla.....

Ja, det är väl därför vi inte riktigt tagit oss tid att uppdatera vår blogg. Meeen nu så.....
 
En av mina(fias) hästar har utvecklats otroligt fint under sommaren och början på hösten. Manne! De andra två har inte riktigt varit fit for fight...Men nu börjar de komma igång igen.
 
Har tävlingsdebuterat Manne med en felfri runda i 125. Den rundan kunde lika gärna varit 130. Han hade en jämn fin rytm och var fin över varenda hinder. Banan var inte så lätt heller. Den startade med en tripperbarr, båge till räcke sedan båge till oxer...sen följde fullt med linjer och tittiga hinder. Banans sista hinder var en linje med en kombination räcke, räcke som avslut....Inte lätt, men Mani fixade det finfint.
 
Är för övrigt nöjd med Bankeryds tävlingar och kommer nog att fortsätta åka dit.....kan rekommendera tävling på den klubben(gott kaffe har dom också...och Johnnys senap...hehe).
 
Izno håller på att sättas igång nu. Jag är sugen på att starta dressyr med honom...det blir liksom en ny utmaning då för oss=)=).
 
......mer i em nu ska jag jobba
 
Kram fia


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Team VIP-Wins

Vip Win´s är ett gemensamt namn för vårat stall & Kennel... Det står också för en stor gemenskap där vi alla har ett gemensamt intresse för hästar & hundar.

RSS 2.0