Lovely, gorgeous, stunning, amazning <3

Dessa ord ar nagra av dem man har anvant har nere. Man rycks med i det hjartliga oppna sattet manniskorna pa festen hade. I forrgar var vi ivag pa ett pittoreskt, vackert stalle i bergen och at 3-ratters lunch. Jag tror att det lag nara vingarden Villa la Piazzole dar Emma och Christian gifte sig! Det var en underbar vy som motte oss nar vi gick ner for de gamla stentrapporna till Resturangen. Jag, mamma, mormor ocm morfar kom lite tidigt sa vi minglade lite och tog oss var sitt glas rott, kl var ju anda efter 11 sa det kandes helt ok, hihi. Jag traffade nagra av Emmas vanner och efter ett par dagar sa kande jag mig VALDIGT internationell ;). Vi har hunnit ova upp var engelska ordentligt har...och kroppspraket nar det galler italienarna for de kan knappt ingen engelska.

Man kan ju saga en del ord pa svengelska sa det blir helt galet. Som nar en av Emmas vanner fragade mig om jag och Ida var lika. Jag svarade pa rungande harlig engelska: Yeees dear, in periods...hon tittade lite underligt pa mig, sen var det inte mer med det. Men periods pa engelska betyder ju MENS och inte perioder !! HAHA!!! Galet! Jag antar att de ar ratt vana vid att hora lite konstigt ibland sa jag kan val gott bjuda pa det =D.

3-ratters menyn var jattegod. Vi at STORA oliver, soltorkade tomater, kronartskockor, inlagda vitlokar, fikon, vitt brod och olivolja till forratt. Till huvudratt var det tortellini fyllda med adelost..mums filibabba. Sen fick vi kyckling och sallad. Sen var det nagon pajhistoria till efterratt....hoppsan, det blev visst 4-ratters kom jag pa..hihi. Man ar helt van vid allt lyx nu ;).

Vi stamde upp till svensk sang vid borden och tro det eller ej, jag startade upp den, sen tog tack och lov de andra svenskarna vid. Vi sjong SKAL OCH HOJ DITT GLAS MIN VAN. Det blev staende ovationer for det trots att bara vi svenskar forstod texten.

Igar var jag, mamma, mormor och morfar i Florens....aaaa ljuva Florens. Vi satt och at lasagne, drack ol och lyssnade pa de enorma klockorna som ljod over staden. Pa formiddagen var jag och mamma sjalva inne i stan. Vi handlade...MASSOR!! I florens finns alla de stora butikerna, GUCCI, FENDI, TOMMY HILFIGHER, PRADA, LOUIS VITTON och massa mer. Jag och mamma handlade i "massa mer affarerna" som var till for oss vanliga dodliga..hihi. Jag var inne i en GIGANTISK kyrka, de spelade musik dar och massa ljus var tanda och malningarna var underbara. pa vagen tillbaka till hotellet fick jag nastan nacksparr av att ga och titta pa den fantastiska arkitekturen de har i denna gamla stad! Varenda hus ar prydda med anglar, lejon och annat i form av malningar och skulpturer.

Nar vi var tillbaka pa hotellet gick vi ner till baren och kopte med oss en flaska chianti vin. Vi hade jattemysigt uppe pa rummet nar vi pratade, drack och spelade kort.

Idag pa morgonen vid frukosten kom agaren till detta mysiga familjehotell DIVA. Och trots att han inte fattar ett ord engelska sa har vi markt hur mycket vi tycker om varandra. Han gav oss tre flaskor vin i present!!

Nu ska vi snart aka till flyget. Jag sager bara borta bra med hemma BAST!!!

Saknar alla hemma mycket!! Speciellt min lilla IDA <3

pussss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Team VIP-Wins

Vip Win´s är ett gemensamt namn för vårat stall & Kennel... Det står också för en stor gemenskap där vi alla har ett gemensamt intresse för hästar & hundar.

RSS 2.0