Hoppträning

Idag har vi varit ett härligt gäng som har hoppat tillsammans =)  Jag, Sandra & Linda byggde upp banan. Vi valde att ha serier där man tränar både styrka,smidighet och lydnad. För att senare avsluta att med att hoppa en lite högre bana, för att känna av rytmen, balansen och tempot.

Linda red Toscana först och det gick verkligen suuuuper =),, Toscana var förvisso vääldigt laddad ibörjan och bjöd på ALLT i hinderväg=) Men Linda redde detta galant och avslutade med en perfekt runda på 130 höjder.

Jag red Locantus <3 och han lyssnade bra för hjälperna och kändes väl framme för skänkeln. Han var precis som Toscana väldigt laddad och hade vid vissa lägen VÄLDIGT rund galopp ;)  Han lugnade sig tillslut och vi hoppade runt en bana på 1m, vilket gick jättebra. Pappa var mycket nöjd =)

Sandra red Legende, som för dagen var precis som vanligt, hoppeglad & positiv. Jag måste ju säga det att det inte är dåligt av Sandra att sitta kvar ibland när Legende hoppar... Han har en enorm ryggverksamhet och när han slänger till riktiga lyror över lite högre hinder,, jaaa då e det bara att hålla i sig =)
Sandra avslutade på 120 och Det såg riktigt fint ut =)

Efter hoppträningen avslutade vi med att ta en välförtjänt kaffe & cocosboll =)

//Ida



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Team VIP-Wins

Vip Win´s är ett gemensamt namn för vårat stall & Kennel... Det står också för en stor gemenskap där vi alla har ett gemensamt intresse för hästar & hundar.

RSS 2.0