Helg med gänget

Helgen har varit full med aktivitet med gänget =) I Lördags så ringde mobilen tidigt, det var en lycklig Pappa-Kalle i luren. Licala har fått ett jättesött litet hingstföl e: Camaro M. Som han ser ut nu så är han potatisfärgad med stjärn =D ,,, jag tror att han blir skimmel men Fia envisas med att han kommer att behålla den bruna färgen. Därför har jag & Fia slått vad om vad Carlito kommer att få för färg.
Det har också varit tävling i Aneby i helgen, både lördag & söndag. Locantus var helt underbar att rida som vanligt och gick felfritt i både 90 & 1m. Så jag kan inte vara mer än nöjd med honom =D På kvällen hade vi grillfest & Sven bjöd på tonvis med mat =)

Söndagens ritter bjöd på mycket spänning, Torsten Spetz var i sitt esse och byggde både tekniskt och tittigt. Legende, Toscana och Iznogood kollade alla tre på ett läskigt hinder som Johan Andersson hade tillverkat med full kreativitet av en säng-gavel. Så nu är det bestämt,, heela gänget med sambos ska bygga läskiga hinder och nu vet vi,, man kan använda det mesta, bara man använder fantasin =D Pappa har lovat att sponsra med mat & dryck inför denna hinderbyggar-kväll.
Utöver det så red tjejerna bra och vi är nöjda med dagen. Nu skall vi ta nya tag och träna på så att formen riktigt sätter sig inför sommarens tävlingar

//Ida



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Team VIP-Wins

Vip Win´s är ett gemensamt namn för vårat stall & Kennel... Det står också för en stor gemenskap där vi alla har ett gemensamt intresse för hästar & hundar.

RSS 2.0