Ett herrans hästliv

Genom åren med hästar har man fått uppleva många olika saker. Framför allt känslorna som man blandar in i den här sporten. Hur kommer det sig då att man lever sig in i så mycket i hästarnas värld? För min och mina gemeners del så tror jag att vi har samma känsla. Vi arbetar allihopa på heltid, med annat än just hästarna. Vi sliter och kämpar för att få bara ha våra hästar i stallet hemma. Det där med tävlingar är ju den stora pricken över i:et. Det är ju så himla roligt, och dyrt. Just därför blir hästarna en livstil istället bara för en hobby. Man tar en sväng på stan för att titta på kläder, givetvis efter en väl planering så att man hinner rida och sköta sina älsklingar. Sen står man där och tittar på ett par grymt snygga G-star jeans. Provar dem och sedan kollar in prislappen... HUGA vad dyrt 1300:- Och det går ju absoluuuut inte för att Locantus behöver ett nytt täcke.... Å så drar man iväg till charlies och innan man har hunnit sucka så har man bränt upp massvis med pengar.

Tanken har väl slagit en då & då, Hur skulle det vara att inte ha hästar??? Vad gör man med all tid??? Tränar, håller sig i form, handlar kläder,reser, fikar??? Eller??







Nog om det, jag träffade en härlig häst-tjej på helgens tävlingar, vi pratade just om det här med oss hårt arbetande häst-tjejer och om alla sambos som orkar stå ut med oss som är i farten hela tiden. Vi sa också att det skulle vara så roligt att ordna en stor hästfest, där alla vi engagerade hästmänniskor är välkomna för att umgås och ha roligt. Så det är en tanke att spinna vidare på.

Det viktigaste av allt är ändå att man ska ha roligt. Vi håller på med hästarna just för att det är sååååå kul och att vi får en tillfredställelse av att vara i stallet. Men man ska aldrig glömma!! Just for fun,, det är därför vi gör det. Ha inte för höga krav och släpp all prestationsångest.

// Ida


Kommentarer
hanna larsson

Ja kan du tänka dig att våra sambosar fortfarande e kvar! Vi har ju i o för sig en unge tillsammans så han har la inte så mycket att välja på =) hihi låter himla skojigt med en fest för oss hästtokiga, jag kommer gärna! kram hanna

2010-05-26 @ 12:49:23
Ida

Jaaa visst e det så =) Fina killar vi har =),,, Vi måste ta tag i en hästfest snart,, vi suger på den karamellen ett tag, så kanske vi kan fixa något =) Kram Ida

2010-05-27 @ 00:04:41


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Team VIP-Wins

Vip Win´s är ett gemensamt namn för vårat stall & Kennel... Det står också för en stor gemenskap där vi alla har ett gemensamt intresse för hästar & hundar.

RSS 2.0