Tävling i Värnamo

Lördagens tävlingar bjöd på soligt väder med många tävlande. För Vip Win´s del var det Sandra och Linda som stod för tävlandet. Ni som har varit i Värnamo vet ju hur det ser ut, för er andra så kan jag berätta att sörsjö ridcenter både har en stor grusbana och en stor gräsbana. Denna gången gick tävlingen på gräs och för våra ryttare var det första grästävlingen för detta året. Sandra lotsade runt sin Legende i 110 med två nedslag, Legende kändes riktigt fin och låg helt perfekt på alla hinder, så de nedslagen får Legende ta på sig. I 120 så lyfte Legende på tassarna och tillsammans gjorde de en strålande ritt. Med felfri ritt och ett lagom snabbt tempo, red de in en tionde placering. Sandra var mycket nöjd och Sven som var med och hjälpte Sandra var mycket stolt =D
Linda red Toscana, som var väldigt laddad denna dag. Linda red efter bästa förmåga och fick i både 110 klasen och 120 klassen lägga volt för att få ordning på henne. I övrigt blev det bra språng och Linda ska ta nya tag och ladda inför tävlingarna i svarttorp om två veckor. På måndag kväll bär det iväg till Hallsta hammar och träning för Anita Sande. Jag,Jonna och Sandra blir det som ska träna. Fia kommer att vara med som fotograf =)

 
Legende i transporten, alltid positiv =)

// Ida


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Team VIP-Wins

Vip Win´s är ett gemensamt namn för vårat stall & Kennel... Det står också för en stor gemenskap där vi alla har ett gemensamt intresse för hästar & hundar.

RSS 2.0