Lugn vecka

Det har varit en lugn vecka i stallet hittills. Manne och Izno har skrittats och vilat. Idag fick dom uteritt tidigt på morgonen=)!
 Locantus vrickade till sig i hagen förra veckan och har därför fått vila i 6 dagar. Nu är han fit for fight igen och har blivit uteriden och longerad lite lugnt.

I morgon ska Manne och Izno trimmas igenom i ridhuset inför helgens tävlingar i Falkenberg.

Från början var det meningen att Locantus skulle tävla i falkenberg, men eftersom han vrickade sig bestämde jag mig att Izno får följa med istället. Hade egentligen planerat en senare tävlingsdebut för Izno (kanske tom inte tävlat i år alls), men han har visat sig komma i fin form snabbt att han får följa med istället och hoppa ett par klasser.


Coffe hoppade skolmästerskapet med Binan igår. De var dubbelnolla i 70cm. Jätteduktiga! Det finns alltid saker att förbättra men så är det ju för oss alla som rider oavsett nivå=)!

Jonna. S ska ta med Fanny till hoppträning för Micke ikväll. Jag ska jobba kväll(hör till vanligheterna numera...bläää).

På lördag kl 10 bär det av till Falkenberg. Ska bli SÅ KUL! LÄÄÄÄÄNGTAR!!!! ASMYCKE!!!

Ha en bra dag hörrni! Kramar


Izno i sin storform...gulle ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Team VIP-Wins

Vip Win´s är ett gemensamt namn för vårat stall & Kennel... Det står också för en stor gemenskap där vi alla har ett gemensamt intresse för hästar & hundar.

RSS 2.0