Höstrusk & första advent

Nu är stallet avklarat för idag och skönt är nog det. Hörde på radion när ja (Jonna S) kom in från en blåsig ridtur att de gick ut med en klass 3 varning vid 6 tiden utåt kusterna. Så med säkerhet så kommer de nog att bli en väldigt blåsig kväll även här inne på fastlandet..
Fantasia är dock en Super cool häst, hon brydde sig inte alls om att det blåste och regnade från alla håll och kanter under ridturen utan va lika lugn och glad som vanligt!

Jag har varit och hopptränat nu 3 veckor i rad med Fantasia och det går bara från klarhet till klarhet.
Hon har verkligen börjat vänta kvar och lyssna på mina hjälper och hoppar som en kanonkula, de känns så enkelt och vem vill inte ha den känslan? :)
Så nu ska ja träna på med henne så länge vädret tillåter sen ska hon få någon vecka semester och sedan drar de igång igen och för hoppningsvis kan vi komma igång med lite tävlingar rätt tidigt nästa år, åååh så kul!

Idag är det första advent med, en dag som skulle vart mycket mysigare om det inte hade varit sånt ruskväder. Det är julmarknad idag och jag och Micke hade tänkt att åka in och kolla och mysa runt en sväng, men planerna har nog ändrats. De blir nog mys hemma med massa tända ljus i stället :)




Kram Jonna S


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Team VIP-Wins

Vip Win´s är ett gemensamt namn för vårat stall & Kennel... Det står också för en stor gemenskap där vi alla har ett gemensamt intresse för hästar & hundar.

RSS 2.0