1 mars

Tiden går så sjukt fort, att de redan är 1 mars känns overkligt. Att det har gått två måndaer sen Ida och Rikard gifte sig eller att det bara är några månader kvar tills de är sommar..

Jag har hunnit med att rida fyra hästar idag, så underbart! Alla gick super bra och ja kan ju bara säga att Ida har två PIGGA hästar att komma hem till, hehe! 
Fantasia har fått gå två dagar irad i ridhuset nu, hon ska få hänga med på hoppträningen på torsdag så hon behövde få hoppa lite innan med tanke på att det var någon månad sen sist. Ja kan bara säga vilken häst! Hon gör alltid sitt bästa, är alltid jobbvillig och Älskar att hoppa! De ska bli kul att se hur hon sköter sig på torsdag.

Vill bara säga ett stort tack till, Inga-Lena, Cinna, Julia och Madde som hjälper till så mycket de kan i stallet nu när de andra är borta! Så klart så hjälper även Kalle och Lotta till väldigt mycket :) 
Tack tack tack ni är guld värda.



Fantasia & Roddan, lika kära som vanligt.

Kram Jonna S


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Team VIP-Wins

Vip Win´s är ett gemensamt namn för vårat stall & Kennel... Det står också för en stor gemenskap där vi alla har ett gemensamt intresse för hästar & hundar.

RSS 2.0