Svettig ALABAMA!!!!

Sådan är jag just nu, efter två heelt otroligt roliga ridpass =)

Jag började med att rida Ramses, han är ingen ungdom längre så han kräver ganska så mycket framridning innan ett arbetspass. Eftersom jag är ett stort fan av att rida i skogen valde jag att skritta Ramses i skogen 25 minuter innan markarbetet. Det är både roligare och mer varierande för både honom & mig!

På marken idag var han helt okej, han var LUGN!!! och det är väldigt bra eftersom Ramses är en VÄLDIGT glad OCH VÄLDIGT PIGG häst =D...... Han blev riktigt mjuk i sidorna också idag och det är positivt eftersom han kan vara lite gubbig & stel i sin vänstra sida ( har iofs alltid varit sämre i den sidan) . Men nu har vi tagit tag i dessa bitar, massagetid är beställd och planen upplagd! När Ramses väl var lösgjord & fin tog vi några skutt!!! SHEIT vad glad han blev!! Jag har aldrig suttit på en häst ngn gång som är så glad i att hoppa!! Freejumping tänkte Ramses & drog värsta reporna, hahahaha han är verkligen speciell & rolig för den delens skull =D =D

Tanken som slog mig var!! Jag har en gång i tiden tävlat 130 på denna häst & dessutom vunnit mängder med 110 & 120... Hur F*N vågade jag det hahahahaha han e ju heeelt galen ;) ;)



Jonna & Ramses i Tranås tillsammans med pappa <3





Idag har jag hoppat Binan för första gången!! JAG ÄR SÅ GLAAAAAD!!!!!!!!! Vilken häst! Så rolig så duktig & jaaaa helt FANTASTISK!!!!!

Vi hoppade serier och ett par språng på en oxer, det liksom bara stämde hela tiden!! Jag som annars är ganska harig kände mig vrålcool!! Det är riktigt BRA!! Alltså en heelt fantastsik avslutning innan min resa till Falsterbo!


Binan & Anna =D


Ha det underbart alla!!! Kramar Ida


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Team VIP-Wins

Vip Win´s är ett gemensamt namn för vårat stall & Kennel... Det står också för en stor gemenskap där vi alla har ett gemensamt intresse för hästar & hundar.

RSS 2.0