Jonna & Jonna i ridhuset

Så, då har man varit med flickorna i Lekeryd=). Ramses var SUPERFIN verkligen!! Jonna hade också en bra position i sadeln trots vintervilan;). Jonna tog det väldigt lugnt med Ramses eftersom det var deras första träning i ridhuset på lääänge. Hon flyttade undan honom för skänkeln lite grann i skritt och trav, sedan red hon lite på fyrkantsspåret.

Roddan skötte sig väldigt bra(som vanligt). Han var ganska pigg idag. Jag körde hårt med Jonna och var på henne om sitsen och lite annat. Det är alltid bra att ha någon som tittar på en för det är lätt att man lägger till med ovanor(jag tror det är så för alla, även de bästa). Jonna fick hoppa några språng med Roddan. Först hoppade hon ett kryss med travbom 2.20 framför. Sedan fick hon hoppa blått plank som vi senare gjorde till en oxer. Roddan hoppade ett par riktigt fina språng. och det avslutade vi kvällens träning med.

Roddan får följa medtill jfk imon. Trimmas där och ta några små skutt. I och med att han är en oerfaren häst såär det bra för honom och uppleva nya platser och nya situationer(precis som en unghäst).




Kommentarer
Jonna l

Ååå de va såå kul att komma iväg till ridhuset!! Fast och icke hal mark under hovarna! Och de märktes att ramses tyckte om de!! Hihihi ;)

2011-01-23 @ 23:22:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Team VIP-Wins

Vip Win´s är ett gemensamt namn för vårat stall & Kennel... Det står också för en stor gemenskap där vi alla har ett gemensamt intresse för hästar & hundar.

RSS 2.0