Oktober blir en månad med extra fokus på träning och kost

För att "slå ihjäl" tiden på flyget köpte jag en massa hästtidningar. Den fantastiska utgången av det var att mamma satt och läste i dem. Hon är ju en riktig avelsmatador när det gäller hundar. Men avel är ju avel och hon har alltid varit intresserad av hästar också. Mamma sa: om man skulle satsa på hästavel också!!! HIHI!! Hoppas på det, mamma har verkligen ögat för det!

I tidningen stod det också om vikten av den personliga träningen utöver ridningen. Det finns ingen annan sport som utövarna lägger så lite fokus på sin egna träning. Det stod också om att bålträningen är viktig för oss ryttare. För mig var detta inget nytt alls...men på något sätt får det en att tänka till och lägga i en extra växel.

I ärlighetens namn har jag fått en viss rundör sen jag har haft semester....äsch skit i de, jag börjar vara nyttig imon är en tanke jag haft ett tag nu ;)

Jaja jag är som jag är...jag säger som Mia törnblom "jag älskar mig själv trots att jag har volanger och tigerränder".

MEN!
 Jag ska snart va tärna på bröllop, jag ska snart resa till varmare breddgrader och jag vill göra så bra ifrån mig på hästryggen som jag bara kan.

DÄRFÖR!
Har jag betsämt mig för att följa ett bålträningsprogram som jag fått av vår kiropraktor Sofie Eiefur 3 gånger i veckan. Jag ska också ta med mig flickorna i stall wipvins till gymmet.

Jag ÄLSKAR att äta godis, äta gott och mycket och jag älskar att ta ett glas rött eller en öl när jag känner för ett.

TUR ÄR då att jag ÄLSKAR att träna och svettas! Och jag har också sådan tur att jag känner en otroligt härlig person vid namn Carin som dessutom är min släkting(jag brukar kalla henne syster). Hon är expert på kost och har gett mig råd om hur jag ska äta ihop med träningen för att orka mer.

Nu ska jag ge mig ut i SPÖ regnet och fixa med de 4-benta. Jag känner mig driven och motiverad!! SÅÅÅ roligt. Snart kommer Sandra, vi ska rida ut tillsammans.

Ha en toppendag!!!!

KRAMAR
p.s vi hade en supermysig kväll med Joel och Linda och Jonna. L igår, de är goa dom!!! d.s


Linda, Ida och jag på nyårsafton på Lanzarote 2006, nyss hemkomna från Casino. Vi har hängt ihop läääänge och delar många oförglömliga minnen tillsammans <3



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Team VIP-Wins

Vip Win´s är ett gemensamt namn för vårat stall & Kennel... Det står också för en stor gemenskap där vi alla har ett gemensamt intresse för hästar & hundar.

RSS 2.0