Vikänslan

Vi är ju egentligen som en stor familj, gänget i stallet! Vi är med varandra i princip varje dag. Vi peppar varandra, uppmuntrar varandra och byter idéer och tips för att förbättra oss. Sen kivas vi ibland också;) men det ser vi som en del av vår personliga utveckling och utvecklingen av vår teamkänsla. När vi ses så är det som sagt för det mesta i stallet (vilket inte alls är dum eftersom vi alla ÄR där varje dag), men vi bestämde oss för att ge varandra tid tillsammans i en miljö då man kan slappna av och tjata, umgås och vårda sina relationer till varandra utan fokus på vad som ska göras under dagen.  
Vi ska därför bege och till Anna-Gretas imorgon =), lördag. Vi blir ett gott gäng. Jag(fia), Ida, Jonna, Linda, min och Idas mamma Lotta, Sandra och hennes kära mor Kinna. Där blir det goooooda Tapas. MMmm. Det längtar vi efter.  Under dagen ska vi åka med Locantus och Ida och tävla i Eksjö så det blir verkligen en HEL-dag tillsammans. Kanon ska det bli.

// Vid pennan Sofia

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Team VIP-Wins

Vip Win´s är ett gemensamt namn för vårat stall & Kennel... Det står också för en stor gemenskap där vi alla har ett gemensamt intresse för hästar & hundar.

RSS 2.0