Inspirationsdag i Norrköping

Idag har jag,Linda & Fia åkt till Norrköping för att få se och inspireras utav många otroligt skickliga ryttare som deltog i Norrköping International Horseshow. Många både svenska och utländska elitryttare fanns på plats och det var en härlig stämning med mycket spänning och strålande sol =) 

Vi hann titta både på banhoppningen och lite på när ryttarna värmde sina hästar inför sina kommande uppgifter. Det fanns även en hel del hästprylar att titta på... Vi alla tre hittade nog minst fyra "vill ha" saker var =) . Det slutade med att Fia köpte ett fint pannband i läder till Manne som visade sig sitta helt perfekt! Själv fick jag stå över shoppandet, för att jag var på Charlie´s rea igår. Jag skulle handla ridskor men det slutade med att det blev ett par ridbyxor, pälsglans, boots och grisöron till Sylvester också.

 Niklas Arvidsson är lite utav en favorit och gjorde en hissnande färd i luften när hans hingst Cyklon hoppade vattengraven med 150 cm luft emellan. Jag känner fortfarande stooor förundran över hur han lyckades att sitta kvar och aaajjj det såg verkligen ut att göra riktigt ont i juvelerna, om man säger så. Men han red vidare och fick en fin placering med sin andra hingst efter Linaro.

Efter en 2 timmars bilfärd hem med hästnonstoptjatter, var vi riktigt taggade. Fia hoppade sin Manne och det gick riktigt bra. Manne älskar att hoppa och ibland blir han läskigt lik stallets speedy gonzale Ramses i sin inställning :P . Han mojnade till sist och slår på riktigt fina lyror =) Locantus fick gå en galopptur i skogen och han var riktigt pigg idag.. Lindas hästar var redan ridna, det hade Lindas syster och en hästskötare redan gjort, så hon fick vara stand by när Fia hoppade idag =)



// Ida



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Team VIP-Wins

Vip Win´s är ett gemensamt namn för vårat stall & Kennel... Det står också för en stor gemenskap där vi alla har ett gemensamt intresse för hästar & hundar.

RSS 2.0