Bra ritter

Söndagen bjöd på grått & tråkigt väder, trots detta sken solen över tjejerna. Hästarna var välborstade, utrustningen putsad och manarna knoppade. Det var riktigt roligt att se ekipagen på framhoppningen, de var så fina i sina röda kavajer och de red så bra alla tre =) Linda, Fia & Sandra.

Linda red på sin Toscana 110 & 120, i 110 flöt rundan på bra och jag som åskådare började ana omhoppning =) Tyvärr så blev Toscana lite tittig mot ett hinder, dock inte själva hindret utan något i hagen utanför banan så Linda fick lägga en volt. Annars var rundan mycket bra. Den var lång, med många distanser och kombinationer.
I 120 låg första hindret mot publiken och Toscana blev återigen lite tittig, men Linda tog nya tag och hoppade banan som dom inte gjort annat. Det såg riktigt fint =)

I 110 red Sandra Legende som var mycket fin för dagen. Han hoppade som tusan, men fick tyvärr ett ner i omhoppningen. Det såg väldigt trevligt ut =)

Fia red Iznogood och gjorde två fina nollrundor i 120. I första 120 klassen fick dom ingen placering, men red in på en nionde i andra 120-klassen.

Summering: Tjejerna & hästarna skötte sig JÄTTEBRA =D  // Ida



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Team VIP-Wins

Vip Win´s är ett gemensamt namn för vårat stall & Kennel... Det står också för en stor gemenskap där vi alla har ett gemensamt intresse för hästar & hundar.

RSS 2.0