På tal om hundar

Just Juni har varit en jobbig tid när det gäller hundar, det är som att det är just i Juni som våra hundar har haft en förmåga att lämna oss, en svart månad.

Men det är ju faktiskt lätt att glömma det som är bra. Vi har just denna veckan levererat fyra små underbara jackrussel valpar, som alla var levnadsglada och friska. Vi har också en tik hemma som är dräktig, inte en jackrussel då, utan en Dandie dinmont terrier. Det är ingen vanlig hund, utan dom är lurviga gosiga och väldigt trogna. Det var just Dandie som var mammas första ras att börja föda upp, så de där lurviga är extra speciella för mamma. Och det tycker jag är väldigt roligt för mamma eftersom hon har haft det så jobbigt med Devon, plus att det var exakt 2 år sedan Bobbie gick bort. Men som sagt nu ska vi vara positiva och se det som är bra. Jag kommer att lägga ut bilder på valparna sen när dom är födda. Och så får vi hålla tummarna så att allt går bra och att valparna är friska =)

Ester heter hon =) som ska bli mamma =)

// Ida



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Team VIP-Wins

Vip Win´s är ett gemensamt namn för vårat stall & Kennel... Det står också för en stor gemenskap där vi alla har ett gemensamt intresse för hästar & hundar.

RSS 2.0